Your Cart

Heb je vragen? Bel ons op 015-2616361

Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,00

Foto voor begrafenis of uitvaart

Foto afdrukken voor een begrafenis of uitvaart

Wanneer iemand van wie we houden overlijdt, kan dat een hartverscheurende tijd zijn vol moeilijke beslissingen. Een van de moeilijkste taken is vaak te beslissen hoe we de nagedachtenis van de overledene tijdens de begrafenis zullen eren. Daarbij hoort ook het kiezen van een foto voor op of naast de kist. Helaas zijn de foto’s die mensen van hun dierbaren hebben vaak te oud of beschadigd, of bevatten ze storende elementen die ze ongeschikt maken voor een begrafenis.

Bij Fotobister in Delft begrijpen we dat dit een ongelooflijk gevoelige en belangrijke taak is. Daarom streven wij ernaar u op een waardige manier te ondersteunen bij het herdenken van uw dierbare. Met onze expertise in het afdrukken en bewerken van foto’s kunnen wij u helpen de perfecte foto te maken voor op of naast de kist tijdens de uitvaartdienst.

Wij hebben jarenlange ervaring met het restaureren van oude en beschadigde foto’s, zodat ze er op hun best uitzien tijdens een dienst. We kunnen ook foto’s bewerken om elementen te verwijderen die ongepast zijn voor een begrafenis, terwijl de emotionele impact behouden blijft. Ons team werkt tijdens het hele proces nauw met u samen en zorgt ervoor dat al uw wensen in aanmerking worden genomen bij het maken en afdrukken van uw fotoafdruk voor de kist.

Wij begrijpen hoeveel deze taak kan betekenen voor families die dierbaren hebben verloren en daarom zetten wij ons in om kwaliteitsdiensten te leveren, hoe complex of eenvoudig uw wensen ook zijn. We nemen ook alle nodige voorzorgsmaatregelen bij het behandelen van foto’s en afdrukken voor en na het afdrukken, zodat uw dierbare herinnering van begin tot eind intact blijft.

Als u onlangs een speciaal iemand hebt verloren en hulp nodig hebt bij het vinden van een bedrijf dat fotoafdrukken voor begrafenissen kan maken en leveren, dan staan de mederwerkers van Fotobister in Delft klaar om u door deze moeilijke tijd heen te helpen. Onze deskundige medewerkers helpen u bij elke stap, van het nemen van beslissingen tot het bewerken van foto’s en het snel afdrukken voor de dienst, zodat u uw dierbare op een betekenisvolle manier kunt eren tijdens zijn of haar laatste reis.

Tips en checklist

Wij adviseren u op de volgende dingen te letten.

  • Kom zo snel mogelijk met de foto langs. Soms hebben wij wat meer tijd nodig voor het beste resultaat.
  • Ga niet zelf aan de foto knippen, vaak knipt u niet in de juiste resolutie die nodig is om de foto op de gewenste maat af te drukken.
  • Breng indien u dat heeft het originele bestand mee. Daar is het beste resultaat mee te verkrijgen
  • Foto’s die u toegezonden zijn via Whatsapp of Facebook of verkleind via Email zijn te klein van resolutie om te kunnen gebruiken.
  • Mocht u alleen nog het negatief of dia hebben dan kunnen wij die ook voor u digitaliseren.

Fotolijsten voor de uitvaart

Wat is het beste formaat van een foto voor op de kist ? is een vraag die we veel krijgen. Het formaat wat het meeste gebruikt wordt is 20x30cm. Fotolijsten tot en met 20x30cm hebben een standaard aan de achterzijde, daardoor kunnen deze prima op de kist geplaatst worden. Vaak zijn er nog een of twee condoleance boeken aanwezig tijden de uitvaart. Hierbij adviseren wij een fotolijst van 15x20cm. Wij adviseren u om een matte afwerking van de afdruk te kiezen. De glanzende afwerking van de foto kan er voor zorgen dat er zich vocht tussen de foto en het glas kan voormen.

Gratis verzending

Op alle bestelling boven de € 50,00

100 % tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Snelle verzending

Foto's voor 15:00 besteld, de volgende dag al in huis.

100% Veilig betalen

Ideal / MasterCard / Visa

De waardering van www.fotobister.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 784 reviews.