Your Cart

Heb je vragen? Bel ons op 015-2616361

Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,00

Analoog

Analoog fotograferen is weer helemaal terug van weggeweest. Bij Fotobister kan je nog “ouderwets” je volle fotorolletje laten ontwikkelen. Klik op de opties om de opties en prijzen te bekijken.

Wij ontwikkelen je fotorolletje en jij krijgt de negatieven om b.v zelf in te scannen.

€ 6,95

Wij ontwikkelen en scannen jouw film en jij ontvangt de negatieven en de digitale bestanden via wetransfer of op een CD

€ 16,95

Wij ontwikkelen je fotorolletje en jij krijgt de negatieven om b.v zelf in te scannen.

€ 9,95

Wij ontwikkelen en scannen jouw film en jij ontvangt de negatieven en de digitale bestanden via wetransfer of op een CD

€ 19,95

Het fotorolletje: als je niet in het vak zit zou je al snel denken dat dit iets van vroeger is en dat al lang tot het verre verleden behoort. Echter: niets is minder waar. Het ouderwetse fotorolletje is weer helemaal op zijn weg terug naar waar het thuishoort. Vooral onder  jongeren is het nu weer hip en trending. 

Toen wij in 2007 ons bedrijf begonnen werd het fotorolletje al een beetje verjaagd door de digitale camera’s. Zo’n 10 jaar later waren vrijwel alle analoge ontwikkelmachines naar de schroothoop gebracht en ging vrijwel alles digitaal. Zo ook bij ons: alhoewel de foto’s bij ons nog in het chemisch lab werden afgedrukt, kon (en ging!) het meeste bij ons inmiddels ook al volledig digitaal.

Een paar jaar geleden zagen wij ineens weer vraag naar fotorolletjes en het ontwikkelen ervan. Daarom zijn we in 2019 weer begonnen met het ontwikkelen van film op een semi automatische manier. Prima voor weinig vraag, maar er komt veel handwerk bij kijken. Dit maakt ontwikkelen op deze manier een leuk karwei voor een enkel rolletje, maar veel te  tijdrovend voor een wat grotere vraag.  

Sinds een tijdje zijn wij overgestapt op een volautomatische foto-ontwikkelcentrale van topkwaliteit: de FUJI FP150SC. Deze kan 10 rolletjes per uur ontwikkelen. Hiermee kunnen we met gemak de grotere vraag van vandaag de dag aan. 

Waarom Fotobister voor uw analoge rolletjes?

  • Wij kunnen vrijwel alle (merken/typen) fotorolletjes aan
  • Doordat we het meeste zelf in ons lab in Delft doen hebben we snelle doorlooptijden.
  • Direct nadat de film ontwikkeld is scannen we deze in met professionele filmscanners zodat we je altijd bestanden of afdrukken van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.
  • Mocht wij het zelf niet kunnen ontwikkelen dan regelen wij het verder voor je. Meestal heb je alles dan binnen 4 of 5 werkdagen toch al weer binnen.

Eenvoudig online bestellen

Plaats je bestelling alvast online via onze website, en je hoeft alleen je fotorolletje nog maar langs toebrengen of op te sturen.
Gratis verzending

Op alle bestelling boven de € 50,00

100 % tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Snelle verzending

Foto's voor 15:00 besteld, de volgende dag al in huis.

100% Veilig betalen

Ideal / MasterCard / Visa

De waardering van www.fotobister.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 783 reviews.