Your Cart

Heb je vragen? Bel ons op 015-2616361

Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,00

foto uitvergroten als poster bestellen

Wil je graag een foto uitvergroten en als poster bestellen? Dat kan een leuke en persoonlijke manier zijn om je interieur op te fleuren. In dit artikel bespreken we de verschillende opties en stappen die je kunt nemen om dit te realiseren.

Opties voor het uitvergroten van een foto

Er zijn verschillende manieren om een foto uit te vergroten en als poster te bestellen. Hier zijn een paar opties:

 • Online printservices: Er zijn diverse online printservices zoals Fotobister die de mogelijkheid bieden om foto’s uit te vergroten en als poster te bestellen. Je kunt vaak kiezen uit verschillende formaten en materialen. Dit kan handig zijn als je snel en gemakkelijk een poster wilt bestellen.
 • Fotowinkels: Lokale fotowinkels zoals Fotobister in Delft bieden ook vaak de mogelijkheid om foto’s uit te vergroten en af te drukken. Je kunt hier persoonlijk advies krijgen en de kwaliteit van het eindproduct controleren voordat je het koopt. Dit is ideaal als je een specifieke vraag hebt of de materialen eerst wilt bekijken.
 • DIY: Als je handig bent en graag zelf de controle wilt houden over het uitvergroten van je foto, kun je er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Er zijn speciale printers en papier beschikbaar waarmee je dit kunt doen. Op deze manier kun je het hele proces zelf in de hand houden en creatief aan de slag gaan.

Stappen om een foto uit te vergroten en als poster te bestellen

Als je hebt besloten hoe je je foto wilt uitvergroten, zijn er een aantal stappen die je moet volgen om dit te realiseren:

 1. Kies de juiste foto: Selecteer een foto die van goede kwaliteit is en die je graag op groot formaat aan de muur wilt hebben. Zorg ervoor dat de foto scherp genoeg is en de juiste compositie heeft.
 2. Bepaal het formaat: Bedenk hoe groot je de poster wilt hebben en kies het juiste formaat bij de printservice of in de fotowinkel. Het formaat kan de uitstraling van de foto beïnvloeden, dus kies zorgvuldig.
 3. Kies het materiaal: Bepaal of je de foto wilt afdrukken op papier, canvas of een ander materiaal en maak je keuze. Het materiaal kan de uitstraling en duurzaamheid van de poster bepalen.
 4. Plaats de bestelling: Upload de foto naar de printservice of geef deze af bij de fotowinkel en plaats je bestelling. Controleer alle instellingen en specificaties voordat je de bestelling definitief maakt.
 5. Wacht op je poster: Na het plaatsen van de bestelling is het een kwestie van wachten tot je foto uitvergroot en als poster bij je thuis wordt bezorgd. Controleer de poster bij ontvangst op eventuele beschadigingen of fouten.

Tips voor het ophangen van een foto als poster

Als je eenmaal je foto uitvergroot als poster hebt ontvangen, is het tijd om deze op te hangen. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat je poster goed tot zijn recht komt:

 • Kies de juiste plek: Bedenk van tevoren waar je de poster wilt ophangen en zorg ervoor dat dit een plek is waar de foto goed tot zijn recht komt. Denk aan de lichtinval en de rest van je interieur.
 • Gebruik de juiste ophangmaterialen: Zorg ervoor dat je de juiste ophangmaterialen gebruikt, afhankelijk van het materiaal van de poster en de ondergrond waarop je deze wilt ophangen. Denk aan haken, spijkers of speciale ophangsystemen.
 • Meet goed: Zorg ervoor dat de poster recht hangt door van tevoren de juiste afmetingen en plek te bepalen. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de poster recht hangt.

Door deze stappen te volgen en deze tips te gebruiken, kun je op een eenvoudige manier een foto uitvergroten en als poster bestellen om je interieur te verfraaien.

Veelgestelde vragen over het uitvergroten en bestellen van een foto als poster

 1. Welke opties heb ik om een foto uit te vergroten en als poster te bestellen?

Er zijn verschillende opties, zoals online printservices, lokale fotowinkels en zelf doen met speciale printers en papier.

 1. Wat zijn de stappen om een foto uit te vergroten en als poster te bestellen?

De stappen zijn: kies de juiste foto, bepaal het formaat, kies het materiaal, plaats de bestelling en wacht tot de poster bezorgd wordt.

 1. Wat zijn tips voor het ophangen van een foto als poster?

Kies de juiste plek en gebruik de juiste ophangmaterialen, afhankelijk van het materiaal van de poster.

 1. Waarom zou ik mijn poster bij jullie laten printen?

Waarom zou je je poster bij Fotobister laten afdrukken? Omdat we gebruikmaken van de Canon imagePROGRAF PRO-2100 printer, de ultieme keuze voor hoogwaardige prints op groot formaat. Met zijn geavanceerde LUCIA PRO-pigmentinkttechnologie biedt deze printer levendige kleuren, diepe zwarttinten en een ongeëvenaarde resolutie tot 2400 x 1200 dpi. Of je nu een poster nodig hebt voor een evenement, promotie of decoratie, onze Canon imagePROGRAF PRO-2100 levert resultaten die indruk maken en lang meegaan. Vertrouw op Fotobister voor professionele kwaliteit en betrouwbare service voor al je posterbehoeften.

Gratis verzending

Op alle bestelling boven de € 50,00

100 % tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Snelle verzending

Foto's voor 15:00 besteld, de volgende dag al in huis.

100% Veilig betalen

Ideal / MasterCard / Visa

De waardering van www.fotobister.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 790 reviews.